Nabolagskonkurranse på Reddel 🏡✨

Kom i gang med Reddel og skap delingsglede i ditt nabolag!

Reddel kjører på med vår første nabolagskonkurranse - og vi har en spennende premie i potten - et gavekort på hele 10 000 kr fra Coop Nordland!

Slik deltar dere:

1. Opprett bruker på Reddel.no (hvis du ikke har gjort det allerede)

2. Opprett eller blir med i en delingsgruppe av typen Nabolag for ditt nærområde. Her må du eller noen andre i nabolaget eller borettslaget ta initiativ til å opprette gruppen (PS! det trenger ikke være styret!)

3. Inviter medlemmer i nabolaget/borettslaget på Reddel. Jo flere, jo bedre!

4. Legg til så mange ting som mulig i Reddel. Gjenstander i sirkulasjon gir poeng!

5. Øk antall lån! Del, lån, og spre glede i nabolaget!

Målet med konkurransen: Vi ønsker at denne konkurransen blir en flott anledning for å bli bedre kjent med Reddel-appen og hvor enkelt den fungerer. Gjennom en Reddel delingsgruppe for nabolaget kan man skape en arena for å låne ting hos hverandre, slik at man slipper å ha alt selv. Hvis alle bidrar med litt, er det mye man slipper å kjøpe! Vårt mål er at Reddel skal få folk til å kjøpe mindre, låne mer, og samtidig ha tilgang til mye mer enn man har selv. Samtidig tror vi sterkt på at mer deling vil styrke fellesskapet og samholdet i nabolaget!

Hvem kan delta? Alle som bor i et nabolag, uavhengig av størrelse eller lokasjon, kan delta i Reddel Nabolagskonkurranse! Det kan være et borettslag, velforening eller sameie, men også en privat organisering av naboer. Vi ønsker å inkludere så mange som mulig og spre delingsgleden i alle hjørner av samfunnet.

Hva kan deles? I deres private nabolagsgrupper er det ingen regler for hva som kan deles. Noen forslag kan være: Trillebår, snøfreser, spader, klappstoler, reservebord, telt, arbeidslys, maleutstyr, spill og bøker etc. Det kan også være reisesenger, barnestoler, leker og utstyr til aktiviteter når barnebarn kommer på besøk!

Hvordan vinner man?

En liten jury fra Reddel og Coop Nordland vil trekke en vinner blant de mest aktive nabolagsgruppene i Nordland. Vi ser etter aktive og engasjerte grupper, og vil gjøre en vurdering basert på antall medlemmer, antall ting, og antall utlån man genererer. Gavekortet tildeles fellesskapet, altså borettslaget eller nabolaget, og utdeles til den som er administrator av gruppen. Dere bestemmer selv hva dere ønsker å bruke det til, og vi oppfordrer til å kjøpe inn noe som hele nabolaget kan få glede av.

Konkurransen varer til 1. april – så kom i gang nå!

Lykke til! 🌼

Bli med her